torstai 30. toukokuuta 2013

Pekoni-kanapasta

Huomasin kaupassa Creme Bonjour Cuisine Chili & Paprika purkin ja päätin kokeilla sitä pastakastikkeeseen. Yleensä ostan aina mahdollisimman vähän prosessoituja raaka-aineita, mutta nyt tein poikkeuksen myös ostamalla valmiit kananpojan paistisuikaleet. Sitä päätöstä kaduin heti, kun avasin pakkauksen ja siellä oli paljon lientä ja paistettaessa valmissuikaleet ovat erikokoisia ja muodottomia.  "Eineskeittiöni" lopputulos oli kuitenkin oikein maukasta!


Tarpeet:


1 pkt amerikan pekonia
1 pkt (250g) broilerin paistisuikaleita tai vastaava määrä broilerin lihaa
1 iso suippopaprika
2-3 valkosipulinkynttä
1 prk Creme Bonjour Cuisine Chili & paprika
mustapippuria myllystä
lisäksi täysjyväpastaa

Teko-ohje:


Pilko pekoni pieniksi palasiksi esim. saksilla leikkaamalla ja suikaloi paprika. Kuori valkosipulinkynnet ja pieni ne veitsellä.

Paista ensin pekonipalat paistinpannulla rapeaksi. Nosta pekonipalat talouspaperin päälle. Huuhtele pannu tarvittaessa. Ruskista broileripalat, valkosipulit ja paprikasiivut pannulla. Lisää purkillinen Creme Bonjouria. Anna tekeytyä miedolla lämmöllä, kunnes broileri on kypsää.

4 kommenttia:

  1. Pekonit unohtui talouspaperin päälle. :) Missä vaiheessa ne kannattaa lisätä ruokaan..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi ja hupsis, kun tämä on unohtunut laittaa reseptiin! Ne kannattaa lisätä rapeuden vuoksi vasta ihan lopuksi.

      Poista
  2. Kiitos. Ruoka oli hyvää kaikkien neljän syöjän mielestä. Poikanikin otti kaksi kertaa lisää.

    En tuunannut reseptiä ollenkaan.

    VastaaPoista

Voit jättää oman kommenttisi ja palautteesi tähän! Mitä mieltä olet reseptistä, miten tuunasit ohjetta? Onko sinulla ruokamuistoja tähän liittyen?