sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Terveisiä kesälomalta, Rundreise!

Ruokablogissa ollaan vietetty viime päivinä kesälomaa ja postaukset ovat tulleet ajastettuina. Vieläkin menee jokin aika lomasta toipuessa, töitä tehdessä ja uutta lomaa valmistellessa, mutta päivitän blogiani näin kesälläkin, harvakseltaan tosin.


Autoliiton matkaoppaat olivat kovassa käytössä


Teimme jo tämän vuoden toisen rengasmatkan (kertomus meidän Amerikan roadtripistä löytyy täältä) ja tällä kertaa matkaa taitettiin omalla autolla lähinnä Saksassa. Minulle tällainen autoloma on ollut pitkään haaveissa ja sitkeällä taivuttelulla sain myös kultani innostumaan. Matka oli hieno kokemus, vaikka autossa tulikin istuttua tovi jos toinenkin.

Bodenseen rannoilta löytyi uutta ja vanhaa rinnetaloa ja -linnaa.


Pyrimme käytännön syistä välttämään isoja kaupunkeja ja reittimme koostuikin useista pikkukylistä ja niistä löytyneistä pikkuihmeistä. Nautimme Autobahnien kovasta vauhdista ja välillä suhailimme serpentiiniteitä ylös ja alas. Palaan myöhemmin blogissani matkan antiin tarkemmin.

Schwarzwald tarjosi meille monenlaisia maisemia!

2 kommenttia:

  1. Hienoissa maisemissa olette taas matkustelleet!:) Minä varmaan pelkäisin kuollakseni autobahnilla ja serpentiiniteillä, kun nykyään pelkään autossa muutenkin. Taitaa tämä ikä tehdä sen. Alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään, ettei täällä ollakaan ikuisesti.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitäkin jännitti! Minulla on korkean paikan kammo, mutta teiden vierustojen puut auttoivat selviämään. Autobahnilla oli yllättävänkin helppo hurjastella, auton kun saa polkaistua vauhtiin, niin nopeuteen sopetutuu yllättävän helposti. Emme me nyt ihan tolkuttoman kovaa menneet kuitenkaan!

      Poista

Voit jättää oman kommenttisi ja palautteesi tähän! Mitä mieltä olet reseptistä, miten tuunasit ohjetta? Onko sinulla ruokamuistoja tähän liittyen?